3 minuty Zdraví a prevence

Už jsme si pomalu zvykli na novou číslovku na konci letopočtu, i když cvičená ruka asi ještě chvíli bude psát na konci spíše trojku než čtyřku. Nový rok přinesl novou číslovku u výše mnoha příspěvků z fondu prevence… pojďme se na ně podívat, ať si můžete aktualizovat i naše benefity a mít veselejší den.

Ať vám nic a nikdo neuteče – cvičte a vyberte si 1 000 Kč na pohyb a 2 000 Kč pro pohyb dětí (včetně školního lyžařského výcviku).

Maminky, 5 000 Kč pro vás a vaše miminko se bude opravdu hodit!

Zuby máme jen jedny – šup na dentální hygienu s příspěvkem 1 000 Kč, ať se blýskají.

Braňte se virům – zvýšili jsme příspěvky na očkování proti klíšťové encefalitidě (700 Kč), meningokoku typu B (2 000 Kč) a nově nabízíme očkování proti pásovému oparu (3 000 Kč, nad 50 let).

Věnovali jste se prevenci? Zasloužíte si masáž, saunu, plavání, jógu, pilates… Tedy i příspěvek 2000 Kč na rehabilitační a rekondiční aktivity.

Darujete a my si toho ceníme – vyberte si až 4 000 Kč určené pro aktivní dárce krve, plazmy, krevních destiček a kostní dřeně.

Začíná se hlásit věk? Vrhněte se bez obav na cvičení (1 000 Kč) a trénování paměti (1 000 Kč). Od 60 let VZP nově přispěje na očkování proti RS virům 2 000 Kč.

Chcete mít jistotu, že je vše OK – to rádi podpoříme. Komplexní onkologická prohlídka v uznávaných centrech bude pro vás levnější, požádejte si o příspěvek 3 000 Kč.

Vrozené a dědičně podmíněné nemoci si rovněž v dnešní době žádají zvýšené nároky, nabídku od VZP najdete v odkazu Podpůrné programy.

Úplně všechny výhody a benefity jsou ve Výhodách a příspěvcích. Dobře si pročtěte podmínky každého příspěvku, případně se obraťte na tel. 952 222 222 nebo naše sociální sítě pro pomoc a radu.

O jednotlivé příspěvky opravdu nejsnadněji požádáte v aplikaci MojeVZP – zabere to 3 minuty.

PS: Jestliže chcete mít život ještě výhodnější, prozkoumejte náš Klub pevného zdraví. Spolupracujeme s mnoha firmami a společnostmi, díky kterým můžete mít levnější dovolenou, brýle, výživové doplňky… je toho spousta!

Sdílení článku